Максимум універсальності і крутості - Knog PWR Trail 1100

По-перше, PWR Trail 1100 - це дуже якісний і неймовірно яскравий ліхтар, який має три надяскравих світлодіода, два з яких мають рифлені лінзи для розсіювання світлового променя, щоб убезпечити інших учасників руху від засліплення і в загальному краще поширювати світло в будь-яких умовах: непроглядна темрява лісів, нестерпна осіння злива або навіть перебити своєю потужністю світло автомобільних фар! До речі про потужность, світловий потік має 1100 люмен, які можна регулювати 6 режимами.

_DSC6275.JPG (254 KB)

А ось універсальність полягає в акумуляторі - 5000 мАг, які також служать павербанком для зарядки телефону, іншого ліхтаря, колонки, екшн-камери, та загалом все що тільки під руку попадеться. Продовжуючи тему універсальності, сам ліхтар можна під'єднати до фірмової сонячній батареї PWR Solar і забезпечити себе енергією на дооовгий час. Однак є один маленький нюанс, саму функцію повербанка і тим більше підзарядки акумулятора через сонячну батарею не вдасться поєднати з режимом ліхтаря, так як обидва виходи знаходяться під головкою світлодіодів.

_DSC6288.JPG (221 KB)

Неможливо не погодитися із тим, що PWR Trail 1100 поки що одне з кращих пропозицій не тільки на українському ринку, але і на світовому.